5.12.2017 toimub koolitus “Tervisliku toitumise ja toidu valmistamise õpituba kaasaja nõudmisi ja Kihnu kultuuri eripära arvestades ”
Lisainfo ja registreerimine marjuvesik@gmail.com kuni 01.12.2017
Käesoleva koolituse eesmärgiks on tutvustada vähese süsivesikusisaldusega toitumise põhimõtteid, ehk kuidas nälgimata ja toitu nautides kaalu langetada, tervist parandada ning haigusi ennetada.
Maht: 6 akadeemilist tundi
Toimumisaeg: 5.12.017
Toimumiskoht: Kihnu
Koolituse keel: koolitus viiakse läbi eesti keeles
Koolitajad: Marika Kabal
PRIILEIB OÜ
Koolituse sisu:
Koolituse käigus selgitame lihtsustatult toidu ja tervise vahelisisi üldisi seoseid; mis on glükeemiline indeks (GI) ja glükeemilise koormus (GK), kuidas seda igapäevase toidutegemise juures arvestada; kui palju ja milliseid süsivesikuid eelistada ja milliseid vältida, ning kuidas harjumuspäraseid, kuid mitte kõige terivislikumiad tooraineid tervislikumatega asendada.
Valmistame koos kihnupäraseid pagaritooteid ilma teraviljajahuta ning õpime käepäraste vahenditega ilusat kihnupärast pühadelauda katma.