Ootame kõiki huvilisi reedel, 23. novemberil kell 15 Metsamaa Pärimustallu koolitus “Kadripäeva toidud”.
Kavas on Kadripäeva toitude valmistamine, kus jagatakse nippe Kihnu ettevõtjatele, kuidas valmistada just selliselt oma toodangut nagu see „kihnumuõdi“ olema peaks. Ehk seda, et sai tuleb siis hea kui panna piima ja võid, lihapirukad on parimad siis kui panna pirukasse liha jne. Kuna see on kadripäevale pühendatud koolitus, siis tehaksegi koos valmis neid pärisasju, pirukaid, saia, sülti, pasteeti.
Gluteenist ja laktoosist leiab igaüks internetist piisavalt lugemist, aga Uustalu Talvi pirukaid ja saia ei ole veel võimalik googeldada.
Lisaks on igal koolitajal enda nipid varuks!
EST-LAT-15 projekt “Omakultuuri piirkondade arendamine ja tutvustamine turismi sihtkohtadena”